top of page

FILM

INTO YOUR HEAD
(2022)

Videoclip voor het nummer 'Into Your Head' van zangeres Noha Saré.

 

'Into Your Head' gaat over een controlerende, manipulerende stem in Noha’s hoofd die haar zich klein laat voelen, en de wereld om haar heen groot en giftig doet lijken. De visuals tonen Noha’s interne strijd door middel van verschillende scenes die ergens tussen droom en realiteit in hangen. Bij het maken van deze beelden was het mijn doel de levende tableaus iets dreigends en gevaarlijks mee te geven.

 

Ik wilde Noha’s emotionele wereld vergroten tot theatrale proporties, door het creëren van symbolische en donkere fantasieën. Tegelijk vond ik het belangrijk Noha’s menselijkheid en eerlijkheid te benadrukken in de video - haar bereidheid om het breekbare dat achter de façade ligt te tonen. 

De wezens in de video, waaronder een levende miljoen-poot en een buitenaards schepsel, zijn allegorische aanwezigheden die bedacht zijn rondom het thema van parasieten, zelf-sabotage en kwade manifestatie. Ook het schaakspel dat we zien toont het mentale gevecht dat Noha's personage met zichzelf voert - dat eindigt in een onvermijdelijk schaak-mat.

REGIE

D.O.P

PROD. DESIGN

EX. PRODUCER

LINE PRODUCERS

 

STYLING

MAKE-UP / HAIR

GAFFER

EDITING

GRADING

FIRST AD

TECHNOLOGIST

ART 

IZAK BERMAN 

EVA HEINSBROEK

KLAUDIA SCHENKELS

TOM BACHMANN

JULIE JANSSEN

BABETTE KALKER

AMBER ASTÉ

MARLY VAN DEN BOSCH

DAVID VAN DER DRIFT

LYON POL

LUKE OSBORNE

JULIE JANSSEN

KEES PLATTEL

HENK POL

EVA SPRENKELDER

FULL CREDITS ON YOUTUBE

bottom of page